avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Difuzarea meciurilor de fotbal live in Agentie de ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Difuzarea meciurilor de fotbal live in Agentie de pariuri

Buna ziua. Sunt nedumerita in ce privesc furnizorii de televiziune din Ro. Aproape toti au in grila doar canale sport romanesti, nimic din afara. Intrebarea mea este: daca am posibilitatea sa imi aduc o firma din Europa, de ex Germania, care prin intermediul unui contract voi putea difuza in Agentia de pariuri canale sport spre ex din Germania, ( Bundesliga sa zicem) , fie acesta prin intermediul online sau satelit, este vreo lege care sa imi interzica acest lucru? Am voie pe teritoriul Romaniei, printr-un contract cu furnizorul, sa difuzez practic acele canale din strainatate? De exemplu, cand se va juca liga 2a Spania, pe BeIn la Liga 2, pot pune acel canal la tv?

Alte discuții în legătură

Reclamatie firma cablu tv mikeleconstruct mikeleconstruct Buna ziua! Ma numesc Mihai si as vrea sa stiu ce pot face in legatura cu un abonament semnat cu aceasta companie de televiziune care au scos din grila anumite ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi facute televiziunile de sport sa respecte legile audiovizualului si protectiei consumatorului. Radu Gabrian Radu Gabrian Este cunoscut ca exista mai multe televiziuni cu profil de sport care efectueaza transmisiuni sportive de la diverse evenimente,in special fotbalistice. Peste ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)