In 2017 am avut un contract de inchiriere( in euro). In timpul anului 2017 am platit impozitul aferent.
Acum, in declaratia unica pentru veniturile realizate in 2017 trec inca o data veniturile din chirie (conform cursului bnr pentru fiecare luna) sau doar diferenta de cativa lei dintre cursul la care au fost calculate platiile anticipate si cele effective?
Este foarte posibil si asta deoarece in acea perioada se foloseau aparate mai putin precise decat in ziua de azi. Ceea ce trebuie facut intrebati persoana care va facut masuratorile ca sigur a mai intalnit cazuri si stie.
Multumesc pentru raspuns , totusi, daca stiti imi puteti spune si unde scrie acest lucru?
Problema este destul ciudata caci gardul este deja construit, insa vecinii au facut plangere( pana am intrat in posesia lui , vecinii il folofeseau ca si parcare) la politia locala si am fost sunat sa demontez gardul ca altfel voi fi amendat, as dori sa le explic domnilor politisti ," cu legea in mana".
Va multumesc, inca o data, pentru raspuns
Buna ziua,
Am un teren intravilan, neingradit si doresc sa il imprejmuiesc, provizoriu, cu panouri mobile.
Din punct de vedere legal am nevoie de ceva autorizatii, si daca nu am nevoie care lege imi permite acest lucru?
Am gasit mai multe articole pe internet care arata ca imprejmuiriile cu gardurile mobile pot fi facute fara autorizatie, dar nu am gasit clar un text de lege care sa scrie acest lucru.
Va multumesc!
Buna ziua,
Am cateva camere de inchiriat in rezgim hotelier.
Daca primesc plata in avans pentru o anumita perioada CAND emit factura? inainte de plata, cand primesc banii sau o pot emite in momentul cazarii
Multumesc anticipat