Buna ziua,
Am un teren intravilan, neingradit si doresc sa il imprejmuiesc, provizoriu, cu panouri mobile.
Din punct de vedere legal am nevoie de ceva autorizatii, si daca nu am nevoie care lege imi permite acest lucru?
Am gasit mai multe articole pe internet care arata ca imprejmuiriile cu gardurile mobile pot fi facute fara autorizatie, dar nu am gasit clar un text de lege care sa scrie acest lucru.
Va multumesc!
Multumesc pentru raspuns , totusi, daca stiti imi puteti spune si unde scrie acest lucru?
Problema este destul ciudata caci gardul este deja construit, insa vecinii au facut plangere( pana am intrat in posesia lui , vecinii il folofeseau ca si parcare) la politia locala si am fost sunat sa demontez gardul ca altfel voi fi amendat, as dori sa le explic domnilor politisti ," cu legea in mana".
Va multumesc, inca o data, pentru raspuns
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
interpretarea difera de la primarie la primarie (iar politia locala e a primariei), dar in majoritatea cazurilor, o imprejmuire simpla (de ex., cu plasa impletita), pentru delimitare, ar trebui sa necesite maximum certificat de urbanism. vorbiti la amenajarea teritoriului