avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica

In 2017 am avut un contract de inchiriere( in euro). In timpul anului 2017 am platit impozitul aferent.
Acum, in declaratia unica pentru veniturile realizate in 2017 trec inca o data veniturile din chirie (conform cursului bnr pentru fiecare luna) sau doar diferenta de cativa lei dintre cursul la care au fost calculate platiile anticipate si cele effective?
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2018
ionut121, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:50, 14 Noiembrie 2018
Treceti inca odata intreg venitul aferent perioadei din 2017 si platiti doar diferenta fata de platile anticipate, daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În 2017 am avut venituri din chirii declarate și impozitate. de ce se mai trec în declarația unică, vor mai fi impozitate o dată? adrian140 adrian140 În 2017 am avut venituri din chirii ,declarate, cu impozitul plătit în 2017. Acum, de ce se mai trec în declarația unica, vor mai fi impozitate o data ? (vezi toată discuția)
Impozit chirie si venitul global Roxie Roxie Buna ziua, ma pregatesc sa inregistrez un contract de inchiriere, pentru care se va achita impozitul de 16% la finante. Eu nu sunt salariat, sunt PFA si ... (vezi toată discuția)
Incasare in valuta cash niko 94 niko 94 Buna ziua,o firma din Italia cu care colaboram vrea sa plateasca o factura de 3000 euro cash in euro, nu vrea prin banca. Se poate incasa in valuta pe ... (vezi toată discuția)