buna ziua. sunt divorțat de 3 ani di as vrea sa deschid partajul in tribunal deoarece fosta mea soție nu vrea la notar pentru ca nu e de acord să împărțim bunurile asa cum e normal . am o casa la tara la 65km de oras care in acte valorează doar 25000lei dar in timp am băgat bani in ea si cred ca valorează mai mult dupa divort am mai făcut o bucătărie si o baie , as vrea sa aflu daca va intra în partaj toata casa ? si daca fac dovada că am băgat bani in ea cum s-ar împărți ? mai am o masina card e dauna totală pe numele ei si o tin in curte degeaba , și-a însușit banii de la dauna totală o valoare de 8500lei pe care i-a cheltuit , M-AR INTERESA CUM S-AR FACE PARTAJUL LA MASINA IN CAZUL ACESTA?? ea nu dorește să recunoască de acești bani. Avem si rate care dupa divort doar eu am plătit și aici mă interesează dacă se face imparțială de rate . Problema e ca eu am contribuit in timpul căsnicie cu mai mulți bani . va multumesc
buna ziua . am divorțat acum 1 an , soția are sa imi dea cheltuieli de judecata suma de 286 lei ... am anuntat- o sa imi puna in cont acea sumă dar nu dorește să o facă . ce e de facut? ce pasi ar trebui sa urmez ? Si care sunt consecințele ei. va multumesc .
vreau sa divortez de soțul meu , iar acesta ma amenințat că se va lupta sa imi ia copilul de doar 1 an si 2 luni .. eu stau in casa lui spun asta pentru că e pe numele lui iar eu nu fac parte din nici-o bucățică.. as avea mai multe întrebări: 1: vreau sa plec de la el impreuna cu copilul meu intr-o garsoniera cu chirie , ar putea câștiga copilul daca eu stau cu chirie? 2: noi avem 1 an si 6 luni de căsnicie se poate face partajul?