avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli de judecata

buna ziua . am divorțat acum 1 an , soția are sa imi dea cheltuieli de judecata suma de 286 lei ... am anuntat- o sa imi puna in cont acea sumă dar nu dorește să o facă . ce e de facut? ce pasi ar trebui sa urmez ? Si care sunt consecințele ei. va multumesc .
Apelați la un executor judecătoresc.
Nu exista nici o consecinta pt fosta sotie,va puteti adresa unui executor judecatoresc solicitand punerea in executare a sentintei respective este singura varianta,Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire divort mary__ mary__ am doi copii ....sint in divort cu fostul sot un copil este la mine, celalalt la sot. azi am primit hotarirea de divort,si am fost instiintata ca ambii copii ... (vezi toată discuția)
Cum se poate ataca o hotarare a curtii de apel ramasa definitiva? 36sorin 36sorin buna ziua! imi cer scuze in cazul in care problema mea a fost inserata intr-un forum gresit. problema pe care vreau sa o supun discutiei este a sotiei ... (vezi toată discuția)
Respectarea sentintei de divort misu_buc misu_buc In baza setintei de divort am dreptul sa stau cu copilul meu doua sfarsituri desaptamana pe luna si 1/2 din vacantele legale, fosta sotie si copilul stau in ... (vezi toată discuția)