avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate maria_olaru2001

Activitate maria_olaru2001

Adică eu nu pot pati nimic, nu-i asa?
Multumesc pentru implicare!

Sebastian Murariu a scris:

Bună ziua,

In Romania, fiecare poate face ce vrea, chiar și în materie penală. Cu privire la succesul unui astfel de demers, nu ne putem pronunța. Aș spune că deocamdată, rapotat la cele povestite, nu există un iz penal.

Buna ziua, zilele trecute am fost amenințat de tatal fetei cu care sunt împreună, doresc sa mentionez aici ca parintii ei sunt despartiti, mama sa a obținut custodia sa prin proces, eu am 18 ani, iar ea 15, peste 2 luni implineste 16.
Am fost amenințat ca daca fata termina cu aceeasi medie si anul viitor "pot sa dispar de pe această planeta", la asta se adauga si acuzatii grave cum ar fi corupere de minori, a spus ca daca fata pateste ceva el "ma baga la corupere de minori", însă mama sa m-a asigurat ca el nu poate face nimic fara ea, a spus sa stau linistit, însă eu am avut un soc, si ma simt amenintat, deoarece tatal fetei m-a pus sa il sun pentru a avea numarul, discutia asta a fost doar intre 4 ochi, adica doar eu cu el, fara fiica lui. As dori sa stiu daca el ar putea face ceva chiar daca nu detine custodia fetei, iar daca fata a vrut o relatie cu mine si inca vrea, cu ce sunt eu vinovat?
Multumesc pentru timpul acordat!
Bună ziua, as dori sa aflu câteva informații cu privire la suma de bani care poate fi obținută în instanță în urma unui accident rutier, intre un microbuz transport persoane și un tir care transporta cereale, înmatriculat în Republica Moldova. In seara zilei de 16.11.2017 mă aflam în microbuz cu ruta Iasi-Cozmesti, venind de la serviciu, la intrarea în Răducăneni, un tir a intrat în depășire pe linie continua, aflat in curba, microbuzul venind din sens opus ne-am ciocnit, rezultând victime cu multe rani, printre care mă aflam și eu. In urma accidentului am fost internată 4 zile in spital cu diagnosticul de contuzie hepatica, hematom frontal stâng, echimoza periorbitala stânga și hipertensiune arteriala esențială. As dori mai multe informații despre suma de bani care poate fi obținută în instanță. Va mulțumesc pentru timpul acordat.
P.S. este vorba de accidentul la care s-a emis codul roșu de intervenție din Iași, Răducăneni pe data de 16.11.2017 ora 16:58.