Buna ziua, zilele trecute am fost amenințat de tatal fetei cu care sunt împreună, doresc sa mentionez aici ca parintii ei sunt despartiti, mama sa a obținut custodia sa prin proces, eu am 18 ani, iar ea 15, peste 2 luni implineste 16.
Am fost amenințat ca daca fata termina cu aceeasi medie si anul viitor "pot sa dispar de pe această planeta", la asta se adauga si acuzatii grave cum ar fi corupere de minori, a spus ca daca fata pateste ceva el "ma baga la corupere de minori", însă mama sa m-a asigurat ca el nu poate face nimic fara ea, a spus sa stau linistit, însă eu am avut un soc, si ma simt amenintat, deoarece tatal fetei m-a pus sa il sun pentru a avea numarul, discutia asta a fost doar intre 4 ochi, adica doar eu cu el, fara fiica lui. As dori sa stiu daca el ar putea face ceva chiar daca nu detine custodia fetei, iar daca fata a vrut o relatie cu mine si inca vrea, cu ce sunt eu vinovat?
Multumesc pentru timpul acordat!
In Romania, fiecare poate face ce vrea, chiar și în materie penală. Cu privire la succesul unui astfel de demers, nu ne putem pronunța. Aș spune că deocamdată, rapotat la cele povestite, nu există un iz penal.
Adică eu nu pot pati nimic, nu-i asa?
Multumesc pentru implicare!
Sebastian Murariu a scris:
Bună ziua,
In Romania, fiecare poate face ce vrea, chiar și în materie penală. Cu privire la succesul unui astfel de demers, nu ne putem pronunța. Aș spune că deocamdată, rapotat la cele povestite, nu există un iz penal.
Corupere de minori
Antonio113
Buna seara, sunt cam nelamurit in ceea ce priveste coruperea de minori, am o relatie cu o fata de 17 ani(neimpliniti), eu avand 21 ani, iar tata ei mai mereu ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori
Antonio113
Buna seara, sunt cam nelamurit in ceea ce priveste coruperea de minori, am o relatie cu o fata de 17 ani(neimpliniti), eu avand 21 ani, iar tata ei mai mereu ... (vezi toată discuția)