avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... In cazul unui accident rutier, soldat cu victime, cu ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

In cazul unui accident rutier, soldat cu victime, cu vătămări corporale, ce suma se oferă ca despăgubire?

Bună ziua, as dori sa aflu câteva informații cu privire la suma de bani care poate fi obținută în instanță în urma unui accident rutier, intre un microbuz transport persoane și un tir care transporta cereale, înmatriculat în Republica Moldova. In seara zilei de 16.11.2017 mă aflam în microbuz cu ruta Iasi-Cozmesti, venind de la serviciu, la intrarea în Răducăneni, un tir a intrat în depășire pe linie continua, aflat in curba, microbuzul venind din sens opus ne-am ciocnit, rezultând victime cu multe rani, printre care mă aflam și eu. In urma accidentului am fost internată 4 zile in spital cu diagnosticul de contuzie hepatica, hematom frontal stâng, echimoza periorbitala stânga și hipertensiune arteriala esențială. As dori mai multe informații despre suma de bani care poate fi obținută în instanță. Va mulțumesc pentru timpul acordat.
P.S. este vorba de accidentul la care s-a emis codul roșu de intervenție din Iași, Răducăneni pe data de 16.11.2017 ora 16:58.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:09, 23 Noiembrie 2017
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactati un avocat care sa va reprezinte in demersurile ce urmeaza,obtineti un certificat medico legal cu nr de zile de ingrijiri medicale de la IML,pana la despagubiri e cale lunga.Daca se negociaza cu asiguratorul celui care a produs accidentul sumele oferite sunt in general mici daca ajungeti in instanta pot sa creasca,Va trebui sa dovediti prejudiciul adus dvs in ce constau daunele morale etc,cuantumul despagubirilor depinde de foarte multi factori.Vedeti sa nu cadeti in plasa unor,,firme'' care va promit ca va reprezinta,ca nu o sa platiti nimic etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident si dauna alice81 alice81 Buna!!!!!!! de vreo 2 saptamani ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.... In decembrie sotul meu venind spre casa, a derapat si pierdut ... (vezi toată discuția)
Accident colectiv de munca kasonizsolt kasonizsolt Buna ziua.In data de 27.09.2019, am fost unul dintre victimele unui accident rutier in drum spre casa de la serviciu.Microbuzul care ne transporta, datorita ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, incapacitate de munca, daune morale si materiale IonutSa IonutSa Buna ziua!In data de 10.07.2015,am avut ghinionu sa ma aflu pe DN1,in momentul cand un sofer inconstient a vrut sa intoarca un microbuz pe linie dubla ... (vezi toată discuția)