avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Activitate Anamariasima

Activitate Anamariasima

Mulțumesc mult pentru răspuns, Da, a fost indus in eroare, neintentionat, nu a cerut un test la naștere. Asta voiam să știu, ce poate cere, mi-ati raspuns la intrebare.
Bună seara, problema mea e in felul urmator: am o fetita de aproape doi ani, nu sunt căsătorită, iar bărbatul care a recunoscut-o a cerut un test ADN din care a rezultat că nu el este tatăl biologic. Acum mă amenință cu proces pèntru a fi scos din certificatul de naștere. Care este procedura in acest caz? Și cine suportă costurile? De asemenea, ma poate obliga sa ii plătesc daune? Mentionez ca pana acum a trimis bani pentru copil, deși suntem despărțiți, dar nu pe cale legală (nu s-a stabilit pensie alimentară).
Răspuns la discuția Taxa de mediu
Aurel Fleancu a scris:

In principiu nu ar fi o problema cat timp faceti dovada cu cartea de identitate a vehiculului ca acesta a fost in proprietatea dvs.

Am fost cu actele la ANAF, inclusiv copie după cartea de identitate a vehiculului, dar nu vor sa imi primeasca dosarul fara copie dupa talon. Ce pot face in acest caz? Mentionez ca am toate celelalte acte necesare.
Discuție Taxa de mediu
Pentru recuperarea taxei de mediu, daca nu mai am copie după talon, se mai poate face ceva?