avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu

Pentru recuperarea taxei de mediu, daca nu mai am copie după talon, se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: Anamariasima , utilizator 12:15, 23 Noiembrie 2017
In principiu nu ar fi o problema cat timp faceti dovada cu cartea de identitate a vehiculului ca acesta a fost in proprietatea dvs.
Aurel Fleancu a scris:

In principiu nu ar fi o problema cat timp faceti dovada cu cartea de identitate a vehiculului ca acesta a fost in proprietatea dvs.

Am fost cu actele la ANAF, inclusiv copie după cartea de identitate a vehiculului, dar nu vor sa imi primeasca dosarul fara copie dupa talon. Ce pot face in acest caz? Mentionez ca am toate celelalte acte necesare.
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
Anamariasima, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari auto ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce doc. imi treb. la inmatriculari auto in urm situatie: - am un autoturism pe numele fiicei mele si vreau sa trec pe talon ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare tincuc tincuc Referitor la recuperarea taxei de poluare- precizez că am plătit aceasta taxa în 2008, între timp, autoturismul a fost vândut, mai exact in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)