avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate Vladbreseanu

Activitate Vladbreseanu

În cazul în care un prieten a furat un bun in valoare de 1400 de lei. Și eu am căzut la pace cu păgubitul având în vedere ca am fost complice și am devenit martor. Și nu vreau să mă prezint în instanță ce se poate întâmpla

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Este greu de spus.
Ar fi util sa aveți avocat daca există dosar penal ca sa va scoată cât mai bine.

București 2024

Am discutat cu cei de la Carrefour și și-au retras plângerea pt ca am achitat prejudiciul mi s-a comunicat de către cei de Carrefour ca se va închide dosarul dar acum mai trebuie sa mai dau o declarație la poliție cum ca am achitat prejudiciul și ca s-a retras plângerea pt ca am căzut la pace , mai am motive sa îmi fac griji
Bună seara acum câteva zile am comis o infracțiune am furat cu un prieten din Carrefour un aspirator în valoare de 1400 de lei , paznici nu ne-au prins în ziua respectivă după câteva săptămâni am fost prins în incintă Carrefour-lui , am fost dus la polițe mi s-a luat amprente s-a făcut proces verbal în care s-a menționat ca regret fapta comis , ca recunosc fapta și ca sunt de-acord să plătesc prejudiciul și ca am căzut la pace cu cei de la Carrefour mai sunt șanse să ajung în instanță?
Răspuns la discuția Voi fi arestat
Nu am mai fost condamnat penal
Discuție Voi fi arestat
Buna ma numesc vlad acu patru lui am furat o jucarie in valoare de 130 lei mi sa facut dosar penal si am fost dat in judecata este posibil sa fiu arestat

Multumesc
Ma numesc vlad am 16 acum doua luni am furat o jucarie din-trun supermarket este adevarat ca daca am dosar penal nu ma mai pot angaja
Si nici sa mai inscriu la scoala de soferi va trebui sa fiu reabilitat este prima mea fapta gresita