avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În cazul în care un prieten a furat un bun in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În cazul în care un prieten a furat un bun in valoare de 1400 ...

În cazul în care un prieten a furat un bun in valoare de 1400 de lei. Și eu am căzut la pace cu păgubitul având în vedere ca am fost complice și am devenit martor. Și nu vreau să mă prezint în instanță ce se poate întâmpla
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
Vladbreseanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:53, 20 Septembrie 2024
Mai durează pana ajungeți în instanță.
Inainte, de va fi nevoie sa fiți audiat si nu va prezentați la chemarea organelor judiciare, se poate emite mandat de aducere împotriva dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va cheamă la audiere și nu mergeti va ia cu forța.
E simplu și se practica deoarece avocatii nu se mai baga pentru ca oamenii nu au mai vrut avocati și au ceea au creat ei singuri.

București 2024
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citat ca martor cu catuse un om simplu un om simplu Buna, Ieri seara am fost vizitat acsa de un jandarm care a spus ca are un mandat de aducere pe numele meu la tribunal pentru data de maine dimineata in ... (vezi toată discuția)
Bună seara acum câteva zile am comis o infracțiune am furat ... Vladbreseanu Vladbreseanu Bună seara acum câteva zile am comis o infracțiune am furat cu un prieten din Carrefour un aspirator în valoare de 1400 de lei , paznici nu ne-au prins ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt? SilviuSlv SilviuSlv M-am plimbat cu 2 prieteni cu o masina niciunul nu aveam permis (nu am condus eu) eu stateam pe scaunul din spate cand ne-a oprit politia , ne-a luat datele si ... (vezi toată discuția)