avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate dsuciu

Activitate dsuciu

Salutare,
Urmeaza sa ma casatoresc pe data de 27 oct.
Am sunat la primarie sa cer informatii despre procedura cu privire la casatorie.
Mi-au transmis urmatoarele:
- cererea de casatorie trebuie depusa la primarie inainte de casatorie cu minim 10 zile, maxim 14 zile (in cele 10 zile intra ziua cand cererea a fost depusa si ziua cand se oficiaza casatoria)
- cand se depune cererea, e nevoie de cerificatele prenuptiale, care trebuie sa fie gata cu exact doua saptamani inainte de casatorie.

Intrebarea mea e: E adevarat ca cerificatele prenuptiale trebuie sa fie gata cu exact doua saptamani inainte de casatorie?
Pentru ca daca e asa nu avem cum le sa optinem cu 14 zile inainte de data de 27 pentru ca aceasta data pica exact duminica. Pe internet am gasit tot felul de recomandari, in sensul ca cerificatele prenuptiale trebuie sa fie gata inainte de casatorie cu 14 zile. E adevarat?

Buna,

In data de 15 noiembrie mi-am schimbat cartela sim intr-un magazin Telekom. De atunci nu am mai putut primi apeluri sau mesaje. Am revenit la ei in magazin de cateva ori dar nu au putut rezolva problema. Am sunat la relatii clienti, am facut sesizari online (website/facebook) dar nu s-a rezolvat nimic. Astazi este deja a 11-a zi de cand problema persista.
Vreau sa stiu ce pot face in acest moment? Se poate face o reclamatie la ANPC avand in vedere ca am facut doua sesizari care aveau termen de solutionare 72 de ore si nu s-a rezolvat nimic?
Pot renunta la abonament fara sa fiu obligat sa platesc suplimentar?