avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Conditiile in care se poate face o reclamatie la ANPC ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Conditiile in care se poate face o reclamatie la ANPC pentru un operator de telefonie

Buna,

In data de 15 noiembrie mi-am schimbat cartela sim intr-un magazin Telekom. De atunci nu am mai putut primi apeluri sau mesaje. Am revenit la ei in magazin de cateva ori dar nu au putut rezolva problema. Am sunat la relatii clienti, am facut sesizari online (website/facebook) dar nu s-a rezolvat nimic. Astazi este deja a 11-a zi de cand problema persista.
Vreau sa stiu ce pot face in acest moment? Se poate face o reclamatie la ANPC avand in vedere ca am facut doua sesizari care aveau termen de solutionare 72 de ore si nu s-a rezolvat nimic?
Pot renunta la abonament fara sa fiu obligat sa platesc suplimentar?

Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 12:11, 25 Noiembrie 2017
Puteti sesiza atat ANPC cat si ANCOM(o sa primiti raspuns daca sunt sau nu competenti, legat de aceasta problema).
Atasati contractul si celelalte inscrisuri care dovedesc cele spuse de dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Frauda telekom andreeanx80 andreeanx80 Posed o cartela telekom(CU NR.0765------) de aproximativ 4 ani si ceva,o cartela a carei valabilitate am intretinut.o prin efectuarea de reincarcari periodice. ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)