avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... FRAUDA TELEKOM
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

FRAUDA TELEKOM

Posed o cartela telekom(CU NR.0765------) de aproximativ 4 ani si ceva,o cartela a carei valabilitate am intretinut.o prin efectuarea de reincarcari periodice. In octombrie 2015 ,,nu,mi amintesc exact data .am costatat ca nu imi functioneaza cartela si am crezut ca s-a ars,drept urmare m-am dus in magazinul TELEKOM de la piata romana cu intentia de a preschimba cartela si de a nu pierde numarul de telefon. Ajunsa in magazin agentul de vanzari de acolo mi;a comunicat ca numarul meu figureaza ca abonament.am intrebat de cand,mi s,a raspuns ca din ziuarespectiva.pe numele R___ N_______. Am raspuns ca este imposibil,ca nu cunosc nici o anume R...N...,ca eu nu am solicitat aceasta actiune de trecere de la cartela la abonament si ca trebuie sa fie o greseala pe undeva.
Raspunsul agentului a fost ca sa scriu o reclamatie si o declaratie pe proprie raspundere ,mi s,a facut o copie a actului de identitate si a cartelei care s.au atasat reclamatiei ..urmand ca eu sa astept un raspuns in decursul a 30 de zile. cele 30 de zile au trecut..intre timp numarul mi.a fost restrictionat,nu puteam efectua sau primi apeluri..am mai sunat la relatii clienti 1234..am mai facut niste cercetari si am ajuns la un departament financiar TELEKOM aflat undeva pe SPLAIUL INDEPENDENTEI NR 319G-CLADIREA ATRIUM..unde am vb cu o doamna si i.am explicat situatia si raspunsul socant al celor de la telekom precum ca trecerea de la cartela la abonament s-ar fi efectuat corect. doamna respectiva a inteles ca e vorba de o frauda si...nu stiu cum a procedat mai departe dar in 3 zile problema s-a remediat si s-a ridicat restrictia de pe numar si s-a revenit din nou la stadiul de cartela.
In luna mai a anului curent am constatat din nou ca ..cartela mea prepay este din nou abonament..si am urmat pasii de data trecuta ...am primit acelsi raspuns..ca ...s-a efectuat corect trecerea de la cartela la abonament. Am mers iar pe splaiul independentei...numai ca de data asta nu s.a mai putut rezolva. desi eu apar in sistem cu evenimentele de data trecuta..
Doresc remedierea problemei si luarea unor masuri in vederea preintampinarii repetarii situatiei a3a oara. Specific ca nu doresc sa pierd numarul de telefon
Dar nu stiu unde trebuie sa ma duc si ce trebuie sa fac.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Blocare sim cosmote de catre o persoana necunoscuta Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Ieri mi-a fost blocata cartela de Cosmote desi eu nu am solicitat acest lucru. Am sunat la relatii cu clienti sa intreb ce se intampla de nu pot ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere repetat de telekom romania mobile sa imitu imitu Buna ziua, Rog suport juridic in a pune capat acestor repetate abuzuri facute de Telekom Romania Comunications SA, care nu se mai opresc. In data de ... (vezi toată discuția)