avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate Elena_moon

Activitate Elena_moon

Răspuns la discuția Citatie de la ANAF
Multumesc frumos
Buna ziua
Am primit o citatie pt o datorie care a fost achitata; povestea e asa : sunt unic asociat intr-o firma pe care am vrut/vreau s-o cedez salariatului meu, intru-cat eu m-am angajat in alta parte; am trimis cerere catre Reg Com cu toate modificarile si am primit un document cu respingerea cererii mele, deoarece s-a sesizat anaful ca aveam datorii in momentul depunerii cererii; 11000 lei era datoria cu tot cu dobanzi, au fost platite ulterior, firma functionind in continuare; am intrebat contabila ce pot face, daca trebuie depus ceva la anaf, mi-a zis ca nimic si a cerut doar fisa sintetica unde se vede ca datoria era stinsa. Am intrebat la Reg Com ce sa fac, mi-au spus sa anulez cererea si s-o iau de la capat. Ideea e ca eu n-a timp sa umblu, jobul meu e pana la 17.30. Angajatul meu doreste in continuare sa preia firma si nu stiu cui sa ma adresez. Firma are stocuri, rulaj, iar datoriile la stat, daca nu sunt platite o luna, oricum si le ia anaful singur luna urmatoare, deci nu e cazul de insolventa, faliment sau fuga de raspundere. Va rog un sfat. Multumesc