avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie de la ANAF
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie de la ANAF

Buna ziua
Am primit o citatie pt o datorie care a fost achitata; povestea e asa : sunt unic asociat intr-o firma pe care am vrut/vreau s-o cedez salariatului meu, intru-cat eu m-am angajat in alta parte; am trimis cerere catre Reg Com cu toate modificarile si am primit un document cu respingerea cererii mele, deoarece s-a sesizat anaful ca aveam datorii in momentul depunerii cererii; 11000 lei era datoria cu tot cu dobanzi, au fost platite ulterior, firma functionind in continuare; am intrebat contabila ce pot face, daca trebuie depus ceva la anaf, mi-a zis ca nimic si a cerut doar fisa sintetica unde se vede ca datoria era stinsa. Am intrebat la Reg Com ce sa fac, mi-au spus sa anulez cererea si s-o iau de la capat. Ideea e ca eu n-a timp sa umblu, jobul meu e pana la 17.30. Angajatul meu doreste in continuare sa preia firma si nu stiu cui sa ma adresez. Firma are stocuri, rulaj, iar datoriile la stat, daca nu sunt platite o luna, oricum si le ia anaful singur luna urmatoare, deci nu e cazul de insolventa, faliment sau fuga de raspundere. Va rog un sfat. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena_moon , utilizator 19:06, 26 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati contestatie la ANAF ptr.anularea actului adiminstrativ respectiv, daca incepe executarea silita, formulati contestatie la executarea silita.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriere cont in mod gresit georgiana.td georgiana.td In anul 2011 sotul meu a primit o amenda penala, de 3000 de lei. Dupa contestatii , a achitat-o la ANAF, in 2013. Azi a fost sunat de la banca ca i-a fost pusa ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face? Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae Lucrez pt o firma, X, care a emis 5 bilete la ordin altei firme Y, pt garantarea platii unor marfuri.Aceste bilete au fost girate de firma Y la firma Z.Creanta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 2008 parintii mei au facut un imprumut la ... Iulian944 Iulian944 Buna ziua, in anul 2008 parintii mei au facut un imprumut la Raiffeisen bank apoi in anul 2012 nu au mai putut achita ratele ceea ce a dus la executarea silita ... (vezi toată discuția)