De unde stiti? Aveti ceva scris sau din barfa locala? Aveti ceva scris?
1 - In momentul de fata legea spune ca orice persoana se adauga la intretinere, indiferent de varsta.
2 - Totodata mai spune ca adunarea generala a proprietarilor poate decide scoaterea de la intrerinere a copiilor sub 1 an.
Cum probabil nu a existat nicio adunare generala cu acest subiect, administratorul aplica legea existenta (1). Deci este cumva treaba dumneavoastra sa convingeti adunarea generala de a lua decizia (2).
Situatia concreta consta in acea ca in apartament locuiesc 3 persoane,motiv pentru acre este temeinici si legal ca in evidenta de calcul cote comune sa existe 3 persoane
Dv ati depus solicitare oficial prin care sa solicitati scaderea din evidenta de calcul cote comune a unei persoane ?
Facilitatea scutirii de la plata parti comune pentru copil pana la 3 ani se poate aplica numai in baza hotarari adunarii generale a proprietarilor
Mda...se mai trec si fara sa intrebe,mai ales daca stie sigur.
Si dvs aveti dreptate intr-un fel...Dar,cati locatari fac cerere sa fie bagati la intretinere?Eu personal,nu am avut niciunul.Ca si la scos trebuie cerere....si la trecut inca o persoana la fel.
Cand ati plecat ati facut cerere sa va scoata o persoana de la intertinere?
Mda...se mai trec si fara sa intrebe,mai ales daca stie sigur.
Si dvs aveti dreptate intr-un fel...Dar,cati locatari fac cerere sa fie bagati la intretinere?Eu personal,nu am avut niciunul.Ca si la scos trebuie cerere....si la trecut inca o persoana la fel.
Cand ati plecat ati facut cerere sa va scoata o persoana de la intertinere?
Legea nu spune ca nu se trec,spune ca Adunarea Generala poate hotari scoaterea de la plata intretinerii...de aici confuzia.Poate hotari! Daca nu s-a hotarat sau nu s-a discutat..
Din ce spuneti dvs in ap locuiesc 3 persoane.Si copilul de 1 an se trece la intretinere.Ar putea fi scos doar daca se hotaraste in Adunarea Generala.
Administratorul a procedat corect.