avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Polița rca valabilă în moldova
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Polița rca valabilă în moldova

Buna ziua. Am avut experienta neplăcută de a ajunge în punctul de frontieră giurgiulesti unde am fost întors pe motiv că aveam asigurarea auto în format electronic . Este legal sa nu poti trece dacă ai asigurarea online ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o nelămurire în privința furtului intelectual. ... cristi2411 cristi2411 Bună ziua, am și eu o nelămurire în privința furtului intelectual. Am avut un incident neplăcut alaltăieri. Eram la liceu și am primit un test la X ... (vezi toată discuția)
asigurare obligatorie de raspundere civila pentru autovehicul inmatriculat in sua cosmin_seattle cosmin_seattle AR PUTEA CAREVA SA MA AJUTE SI PE MINE SA IMI SPUNA CUM FAC SA PUN ASIGURAREA OBLIGATORIE PE O MASINA CARE ESTE INSCRISA IN AMERICA? DIN CATE AM AFLAT PAA ... (vezi toată discuția)
Pot circula in ue cu un autoturism care nu e pe numele meu? nicolae1986 nicolae1986 recent am cumparat un autotorism si vreau sa merg 2 saptamani in italia ,am voie legal sa trec in alt stat daca nu e pe numele meu?am act vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)