recent am cumparat un autotorism si vreau sa merg 2 saptamani in italia ,am voie legal sa trec in alt stat daca nu e pe numele meu?am act vanzare cumparare ,talon carte identitate ,itp valabil,asigurare si carte verde!
Daca aveti procura speciala de la proprietarul din acte, da. Nu sunt suficiente actele masinii si acel contract de vinzare-cumparare daca nu ati inmatriculat autotrismul pe numele dvs.
Atunci nu puteti iesi din tara cu masina pina trensferati dreptul de proprietate.
Inseamna ca iesiti destul de rar din tara cu masina. Doar la noi se verifica daca esti proprietar sau nu, in rest mai putin si se cere doar ce spuneti dvs. Personal mi-a fost ceruta procura sotului, ptr ca era masina lui. Iar daca masina este pe firma si dvs sunteti asoiatul unic, aveti nevoie de delegatie in acest sens. Asa ca nu stiu care trebuie sa se mai informeze...
Procura automobil
Srb
Daca o persoana a cumparat masina pe numele tatalui, este nevoie de procura sau imputernicire ca aceasta persoana sa foloseasca masina pe teriotoriul Romaniei, ... (vezi toată discuția)