avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declarație ieșire din țară minor făcută în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declarație ieșire din țară minor făcută în Spania de către un cetățean român. Există posibilitatea să nu fie luată în considerare?

Buna ziua! Pot iesi din tara cu un copil minor avand in vedere ca tatal necasatorit cu mama, a facut procura apostilata la un notar in spania , aceasta fiind tradusa .si legalizata aici
In romania dar in care se specifica ca notarul doar CERTIFICA (NU autentifica )documentul???..NOTARA mi a zis ca am toate sansele sa nu trec cu copilul!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:42, 9 Decembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu decide notarita ca ieșiți sau nu, scrieți mail la politia de frontiera și atașați acea declarație,solicitați la ei un răspuns.
Am fost la aeroport la kogalniceanu ! Acolo un vames..de la pol de frontiera mi a zis ca am sanse egale..pot sau n7 sa trec ..in functie de cum i se pare celui pe care il prind la vama la otopeni@
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
eu v-am zis sa solicitati un raspuns oficial prin mail politiei de frontiera !
acel raspuns daca va e favorabil, il prezentati la punctul de trecere in caz ca intalnit un efiter cu exces de zel.
In opinia mea aveti tot ce va trebuie pt a trece.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord calatorie minor din strainatate in romania fadgyas fadgyas Buna ziua. Am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati cat mai repede cu un raspuns sigur si corect.Traim in Belgia in relatie de concubilitate impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Procura calatorie facuta in italia mariana2011 mariana2011 am plecat din italia impreuna cu copilul meu de 7 ani,inainte de plecarea noastra de acolo tatal copilului mi-a facut mie(mama)doua procuri la un notar italian ... (vezi toată discuția)
Stampila de la haga pe o procura de a iesi cu copilul tau din tara dan g dan g aseara ,o mama cu copilul sau a plecat din suceava spre aeroportul din bacau destinatia valencia,cind a aratat actele (biletul si procura de la sot) tipul de ... (vezi toată discuția)