avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate Cristian-Ionut

Activitate Cristian-Ionut

Pai si legea darii in plata? Daca mi ia casa? Nu scap si de datorie?
Buna ziua,

Am fost executat silit in 2015 pentru o suma de aproximativ 15.000 de lei.
Este vorba de un credit la libra bank, pentru care nu am oferit nici o garantie, a fost facut pe Firma cu contract de fidejusiune. Acum toata datoria este pe numele meu.

Urmeaza sa primesc donatie o casa care este a bunicii mele, vrea sa o treaca pe numele meu.

Intrebarea mea este : Pierd casa? Scap de datorie? Ea stie situatia, dar noi nu reusim sa vindem casa si ma gandesc ca poate daca o trece pe numele meu intra sub incidenta darii in plata si o ia banca si gata. Am scapat.
Am rectificat. Este donatie. Casa valoreaza sub 6-7000 de euro asa ca mi-ar conveni sa o ia banca, ca oricum nu gasesc sa o vand.
Buna ziua,

Am fost executat silit in 2015 pentru o suma de aproximativ 15.000 de lei.
Este vorba de un credit la libra bank, pentru care nu am oferit nici o garantie, a fost facut pe Firma cu contract de fidejusiune. Acum toata datoria este pe numele meu.

Urmeaza sa primesc donatie o casa care este a bunicii mele, vrea sa o treaca pe numele meu.

Intrebarea mea este : Pierd casa? Scap de datorie? Ea stie situatia, dar noi nu reusim sa vindem casa si ma gandesc ca poate daca o trece pe numele meu intra sub incidenta darii in plata si o ia banca si gata. Am scapat.