avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea darii in plata si executarea silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea darii in plata si executarea silita

Buna ziua,

Am fost executat silit in 2015 pentru o suma de aproximativ 15.000 de lei.
Este vorba de un credit la libra bank, pentru care nu am oferit nici o garantie, a fost facut pe Firma cu contract de fidejusiune. Acum toata datoria este pe numele meu.

Urmeaza sa primesc donatie o casa care este a bunicii mele, vrea sa o treaca pe numele meu.

Intrebarea mea este : Pierd casa? Scap de datorie? Ea stie situatia, dar noi nu reusim sa vindem casa si ma gandesc ca poate daca o trece pe numele meu intra sub incidenta darii in plata si o ia banca si gata. Am scapat.

Alte discuții în legătură

Executare silită imobil moștenit. mă ajută legea dării în plată? Cristian-Ionut Cristian-Ionut Buna ziua, Am fost executat silit in 2015 pentru o suma de aproximativ 15.000 de lei. Este vorba de un credit la libra bank, pentru care nu am oferit nici ... (vezi toată discuția)
Fidejusor bancar radin radin buna ziua,revin cu o intrebare mai veche. sant asociat la o firma iar firma are un credit la banca destul de mare 50000 ron eu impreuna cu asociatul care este ... (vezi toată discuția)
Drept la moștenire ContSters433789 ContSters433789 Bună ziua . Am 18 ani și o soră mai mare . În prezent locuim cu părinții și bunica din partea tatălui în casa bunicii care a fost donata de bunica, ... (vezi toată discuția)