avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate zelpix

Activitate zelpix

Buna Ziua!, Locuiesc intr-un duplex, al carui CF contine ambii proprietari, adica si pe mine si pe vecinul. Daca vreau sa-mi vand partea mea, e nevoie sa fac dezmembrare sau se poate vinde si asa si doar se inlocuiesc proprietarii?
Multumesc
Multumesc pentru raspuns. Si daca discutiile esueaza, si se apuca de construit fara acordul meu si fara autorizatie,unde pot sa-l reclam?
Buna Ziua, As dori sa va intreb, 2 familii locuiesc in acelasi duplex, suntem amandoua familii pe cf, avem si cate un garaj lipit de casa.Vecinul doreste sa faca o camera deasupra garajului, care se va lipi evident de casa. El spune ca nu are nevoie de autorizatie fiindca garajul e deja construit si el face extindere. Are nevoie de autorizatie si de acordul meu?Multumesc
Discuție Aflare salariu
Buna ziua, m-ar interesa unde pot verifica daca salariul pe care il primesc este corect inregistrat la stat, deoarece nu primesc niciodata nici o "fituica", ci doar intra pe card direct, si vreau sa ma asigur ca nu sunt inregistrat defapt cu salariul minim pe economie iar pe card imi intra total alta suma defapt.Multumesc