avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Duplex, acelasi cf, extindere pe orizontala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Duplex, acelasi cf, extindere pe orizontala

Buna Ziua, As dori sa va intreb, 2 familii locuiesc in acelasi duplex, suntem amandoua familii pe cf, avem si cate un garaj lipit de casa.Vecinul doreste sa faca o camera deasupra garajului, care se va lipi evident de casa. El spune ca nu are nevoie de autorizatie fiindca garajul e deja construit si el face extindere. Are nevoie de autorizatie si de acordul meu?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:17, 10 Iunie 2020
De autorizatie are nevoie cu siguranta. Cel mai probabil va fi nevoie de acordul dvs pentru emiterea autorizatiei.
Multumesc pentru raspuns. Si daca discutiile esueaza, si se apuca de construit fara acordul meu si fara autorizatie,unde pot sa-l reclam?
La primarie/ politia locala- serviciul urbanism.
Dau la Inspectoratul de Stat in Constructii-ISC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate acoperiș minion minion Buna ziua, am reclamat la inspectoratul in constructii pe vecinul de de la partier( eu locuind la et. 1) intrucat acesta a efectuat o modificare la acoperisul ... (vezi toată discuția)
Necesitate acord casa calcan adi_obs_com adi_obs_com Buna ziua! Locuiesc intr-o locuinta tip duplex P+1E. In partea dreapta este cealalta locuinta din duplex, iar alipit de mine in partea stanga se ridica o ... (vezi toată discuția)
Sfat - as vrea autorizatie de extindere ionchilalau ionchilalau Buna ziua.Daca o constructie (in speta,un garaj)a fost construit fara autorizatie de constructie,si a fost ,,prins\" in cartea funciara,se poate elibera ... (vezi toată discuția)