avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna Ziua!, Locuiesc intr-un duplex, al carui CF ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna Ziua!, Locuiesc intr-un duplex, al carui CF contine ambii ...

Buna Ziua!, Locuiesc intr-un duplex, al carui CF contine ambii proprietari, adica si pe mine si pe vecinul. Daca vreau sa-mi vand partea mea, e nevoie sa fac dezmembrare sau se poate vinde si asa si doar se inlocuiesc proprietarii?
Multumesc
Buna ziua,
Trebuie dezmembrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare casa alinanicorici alinanicorici Buna ziua, 1. sunt proprietara unei case dintr-un duplex la care nu s-a efectuat dezmembrarea. pe cf apar cele doua case cu proprietarii aferenti. As ... (vezi toată discuția)
Dezmembrarea proprietatii comune totyox totyox buna ziua locuiesc intrun imobil unde suntem doi proprietari, casa cu etaj,parterul casei este a mea iar etajul are alt proprietar,mai avem curte in curte doua ... (vezi toată discuția)
Casa duplex - riscuri maria cristi maria cristi Buna ziua, Doresc sa cumpar o parte de casa a unui duplex. Fiecare parte are carte funciara si nr cadastral separat, cadastru si intabulata separat. Insa, ... (vezi toată discuția)