Buna ziua,acum cateva zile am fost la un notar si i-am cerut sa mi se faca un act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere intre mine si mama mea pe un teren iar dansul a spus ca nu se poate decat act de vanzare fara clauza sau contract de intretinere .va rog sa imi spuneti daca se poate face acest act de vanzare cu clauza pentru ca am incheiat deja un contract de intretinere si sunt exasperata pentru ca nu imi foloseste la banca sau cum pot remedia aceasta problema!Mii de multumiri!
Buna ziua,am fost de curand la un notar si am vrut sa fac intre mine si mama mea un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si dumnealui a spus ca nu se poate face decat act de vanzare cumparare fara clauza sau contract de intretinere pe un teren care il are mama mea si vrea sa il treaca pe numele meu avand in vedere ca am si un frate .Va rog sa imi spuneti daca se poate face acest act de vanzare cumparare cu clauza?Mii de multumiri
Buna ziua,am fost de curand la un notar si am vrut sa fac intre mine si mama mea un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si dumnealui a spus ca nu se poate face decat act de vanzare cumparare fara clauza sau contract de intretinere pe un teren care il are mama mea si vrea sa il treaca pe numele meu avand in vedere ca am si un frate .Va rog sa imi spuneti daca se poate face acest act de vanzare cumparare cu clauza?Mii de multumiri