avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare

Buna ziua,am fost de curand la un notar si am vrut sa fac intre mine si mama mea un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si dumnealui a spus ca nu se poate face decat act de vanzare cumparare fara clauza sau contract de intretinere pe un teren care il are mama mea si vrea sa il treaca pe numele meu avand in vedere ca am si un frate .Va rog sa imi spuneti daca se poate face acest act de vanzare cumparare cu clauza?Mii de multumiri
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:05, 1 Decembrie 2017
Orice persoana cu discernământ dispune în timpul vieții așa cum dorește de bunurile sale.Mergeți la alt notar. Eventual faceți un contract de abitaţie viagera pt.dvs., mergeți cu el la cartea funciara și folosiți imohilul indiferent cine e proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cera0372 cera0372 Buna ziua,am fost de curand la un notar si am vrut sa fac intre mine si mama mea un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si dumnealui a spus ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract vanzare cumparare mihaelaol mihaelaol Am cumparat casa de la mama ,ea avand dreptul sa locuiasca intr o camera tot restul vietii! intre timp au aparut neintelegeri in familie referitor la sotul ... (vezi toată discuția)
Contract de ingrijire sau donatie? zefirzefir zefirzefir Mama vrea sa fie ingrijita mai departe de fratele meu, sotul ei fiind decedat(nu este tata copiilor mamei,noi 2 frati suntem din alta casatorie.) ... (vezi toată discuția)