29-Ian-2018
Buna ziua. Mă puteti lămuri si pe mine dacă pot sau nu sa beneficiez de CCC? Am născut in data de 28.09.2017 si perioadele de lucru cu concediul aferent (in 2017) sunt:
1 feb 201i7 - 20 dec 2017
28 oct 2016 - 8 dec 2016
16 dec 2015 - 31 mar 2016
Am mai întrebat si pe alte site-uri(nu am primit nici un raspuns) si la primăria de unde aparțin si am fost trimisa la casa județeană de pensii insa degeaba.
Va rog frumos,mă puteti lămuri?
Mulțumesc!!!
Buna ziua.
As dori sa stiu daca documentul din care reiese ca am lucrat in afara anterior nasterii copilului l-am primit prin fax este valid si daca il traduc, trebuie legalizat la un notar?
Multumesc!
Buna ziua.
As dori sa stiu daca documentul din care reiese ca am lucrat in afara anterior nasterii copilului l-am primit prin fax este valid si daca il traduc, trebuie legalizat la un notar?
Multumesc!
Dosarul pentru indemnizatie il pot depune in decurs de 60 de zile dupa terminarea celor 126 de zile de concediu sau in urmatoarea zi imediat dupa terminarea acestuia?(mi s a spus ca trebuie depus imediat dupa terminarea concediului fara sa fie o pauza intre aceste 2 situatii)
Buna ziua dinou.
As mai dori sa stiu daca in ultimii 2 ani trebuie sa am lucrate 12 luni consecutiv.
Pentru ca am fost la primaria de unde apartin si mi s a spus ca trebuie sa am 12 luni lucrate consecutiv pentru a putea sbeneficiez de indemnizatia de crestere a copilului.
Buna ziua.
As dori sa stiu,ce pot sa fac in cazul in care unitatile comerciale unde am lucrat in ultimii 2 ani ,ele sunt 3 la numar,asta pentru ca am fost plecata si in strainatate,dar 2 dintre ele nu vor sa imi elibereze adeverintele pentru dosarul de indemnizatie...