avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre indemnizatie

Buna ziua.
As dori sa stiu,ce pot sa fac in cazul in care unitatile comerciale unde am lucrat in ultimii 2 ani ,ele sunt 3 la numar,asta pentru ca am fost plecata si in strainatate,dar 2 dintre ele nu vor sa imi elibereze adeverintele pentru dosarul de indemnizatie...
Cel mai recent răspuns: Florentina2809 , utilizator 10:16, 5 Decembrie 2017
Sesizați ITM-ul cu privire la refuzul acestora de a va elibera acea adeverință.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu elibereaza adeverinta venit angellykro angellykro Buna Ziua, [b]1. [/b]Cum pot determina angajatorul sa-mi elibereze adeverinta de venit necesara depunerii dosarului pentru obtinerea indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)
Pierderea cartii de munca dumary dumary Buna seara.Ma puteti ajuta cu un sfat?.Am terminat cele 42 zile de concediu de lauzie si urmeaza sa-mi depun dosarul ptr. indemnizatia de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime itm monageo79 monageo79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie foarte importanta pentru mine. In data de 12.03.2004 am incetat un contract de munca la o societate ... (vezi toată discuția)