avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Dosarul pentru indemnizatie il pot depune in decurs de 60 de zile dupa terminarea celor 126 de zile de concediu sau in urmatoarea zi imediat dupa terminarea acestuia?(mi s a spus ca trebuie depus imediat dupa terminarea concediului fara sa fie o pauza intre aceste 2 situatii)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 18 Decembrie 2017
Il puteti depune in termen de maxim 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar icc Magda Ionas Magda Ionas Buna seara,imi puteti spune cand ar trebui sa depun dosarul pt indemnizatia de crestere copil daca am inceput conc prenatal pe 01.11.2016 si am nascut in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere a copilului Simonasz Simonasz Buna ziua. As dori sa stiu cand trebuie sa depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului daca am dreptul la 126 de zile din care am avut din 7 ... (vezi toată discuția)
Data intrare in cic ALINAfenesan ALINAfenesan Buna seara, va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie. Sunt insarcinata si am intrat in concediu de maternitate cu data de 12.07. Urmeaza sa nasc undeva ... (vezi toată discuția)