Buna seara, ma numesc Mihaly Alexandru-Martin din Odorheiu Secuiesc,am cumparat un teren de 700mp.cu deschidere stradala de 8,04 ml.in comuna Bradesti Jud.HARGHITA.Am primit CERTIFICAT DE URBANISM pt.construire o CASA DE LOCUIT PARTER,pe urma am dat pt.aprobare toate documentatia ce e nevoie pt.obtinerea AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE.Dupa cum amprimit autorizatia am inceput lucrarea sa am apa dela o distanta de 150 ml. curent electri 100 ml.gard si poarta 150 ml.in jurul terenului,pt.ca lipsa lor nu amputut inceperea construiea casei.Cand am reusit de toate ca sa putem incepe constructia,de la primarie am primit DISPOZITIA privind REVOCAREA autorizatiei de construire emis de primarie.Am facut o plangere catre primarie inpotriva revocare dar mia raspuns ca terenul trbuie sa fie minimum 700 mp.si 12 ml.deschidere stradala.Mentionez ca in certificatul de urbanism nu e nici o mentiune in privinta asta.Intrebarea mea este ca am posibilitate sa reprimesc AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE casa si daca da atunci in ce conditii.Multumesc frumos. Mihaly A.-Martin.
Buna seara,am cumparat un teren de 700mp.cu deschidere stradala de 8,04 ml.Am primit primit CERTIFICAT DE URBANISM construire CASA DE LOCUIT PARTER,pe urma am dat pt.aprobare toate documentatia ce e nevoie pt.obtinerea AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE.Dupa cum amprimit autorizatia am inceput lucrarea sa am apa dela 150 ml. si curent electri 100 ml.gard si poarta 150 ml.in jurul terenului,pt.ca lipsa lor nu amputut inceperea construiea casei.Cand am reusit de toate sa putem incepe constructia,de la primarie am primit DISPOZITIA privind REVOCAREA autorizatiei de construire emis de primarie.Am facut o plangere catre primarie inpotriva revocare dar mia raspuns co terenul trbuie sa fie minimum 700 mp.si 12 ml.deschidere stradala.Mentionez ca in certificatul de urbanism nu e nici o mentiune in privinta asta.Intrebarea mea este ca am posibilitate sa construiesc casa si daca da atunci in ce conditii.Multumesc frumos. Mihaly A.-Martin.