avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... REVOCARE AUTORIZATIA DE CONSTRUIE O CASA DE LOCUIT ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

REVOCARE AUTORIZATIA DE CONSTRUIE O CASA DE LOCUIT PARTER

Buna seara, ma numesc Mihaly Alexandru-Martin din Odorheiu Secuiesc,am cumparat un teren de 700mp.cu deschidere stradala de 8,04 ml.in comuna Bradesti Jud.HARGHITA.Am primit CERTIFICAT DE URBANISM pt.construire o CASA DE LOCUIT PARTER,pe urma am dat pt.aprobare toate documentatia ce e nevoie pt.obtinerea AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE.Dupa cum amprimit autorizatia am inceput lucrarea sa am apa dela o distanta de 150 ml. curent electri 100 ml.gard si poarta 150 ml.in jurul terenului,pt.ca lipsa lor nu amputut inceperea construiea casei.Cand am reusit de toate ca sa putem incepe constructia,de la primarie am primit DISPOZITIA privind REVOCAREA autorizatiei de construire emis de primarie.Am facut o plangere catre primarie inpotriva revocare dar mia raspuns ca terenul trbuie sa fie minimum 700 mp.si 12 ml.deschidere stradala.Mentionez ca in certificatul de urbanism nu e nici o mentiune in privinta asta.Intrebarea mea este ca am posibilitate sa reprimesc AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE casa si daca da atunci in ce conditii.Multumesc frumos. Mihaly A.-Martin.

Alte discuții în legătură

Pot primi autorizizatie de constructie pe un teren cu deschiderea mai mica de 8 metri militzianu militzianu detin un teren in orasul bacau cu o deschidere la strada de aproximativ 7 metri.Pe acest teren se afla o casa veche in care am locuit pana anul trecut.Dupa ... (vezi toată discuția)
Se poate transforma un teren intravilan agricol in intravilan constructii? mlgeorgescu8 mlgeorgescu8 Vreau sa cumpar un teren sa imi contruiesc o casuta ( aprox 150mp), numai parter, dar terenul este mentionat in extrasul de carte funciare ca fiind intravilan ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului privind constructiile din vecinatatea proprietatii VladMirovici VladMirovici Cu vecinul cu pricina, am o problema de tulburare de posesie. La care bineinteles au contribuit in favoarea s-a, poltitia din comuna, iar cei de la procuratura ... (vezi toată discuția)