Am cumpărat o piesa auto de la un vânzător olx,ne-am întâlnit,omul a garantat,a spus ca în caz de problema sa îl sun, dar surpriza, piesa nu funcționa și nici la telefon nu mai răspunde.Dacă merg la politie,pot rezolva ceva?
Acum am fost la secție dar a trebuit sa aștept cu orele pentru ca cei de la secție sunt prietenii cu doamna, accidentul s-a petrecut intr-un sat și normal ca își apară consateanul.
Doamna si-a sunat un amic polițist care a venit cu mașina lui personala și a început sa tipe sa urle și sa ma oblige sa semnez, după am căzut de acord și a rămas sa aducă asigurarea ca sa putem completa și nu a mai răspuns la telefon
Salutări tuturor! Acum câteva ore o doamna mi-a lovit mașina în parcare în timp ce executa manevra de mers înapoi,a venit la intimidare cu alte persoane obligandu-ma sa completez amiabila și am refuzat, dacă dimineață ma duc la politie mi se poate întocmi proces verbal sau ceva sa recuperez despăgubirea de la asigurare? Trebuia sa sun politia sa vină atunci? Pot suporta vreo consecință dacă am refuzat sa completez constatarea amiabila?
Am revenit,nu vor să îmi accepte concediul, sigura varianta este să nu mă mai prezint. În acest caz pot face ceva,o sesizare în privita orelor neplătite? Și garanția contractuala colectata din salariul meu o mai primesc în acest caz? Și dacă în momentul acesta refuz sa fac ore suplimentare și ma duc doar numărul de ore specificat în contract?
Momentan la aceasta soluție am ajuns.Văd marți ce îmi spun cei de la spital la semnarea contractului( mi s-a spus ca trebuie sa am contractul încheiat când prezint actele).
Mai am o nelămurire,eu acum sunt în perioada de preaviz, pana la Crăciun, mi-am scos statul de plata pentru a dovedi ca nu îmi sunt plătite orele suplimentare, în momentul de față mai pot face ceva cu art 81? Sau daca demisia a fost înregistrată cu preaviz nu mai pot face nimic?
Nerespectarea normelor de protecție. Dacă programul de munca se suprapune, la spital programul va fi de 8 ore iar la peco 24 cu 48, dacă pe perioada preavizul nu ma mai prezint la locul de munca, ce consecințe suport ?