avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Înșelăciune
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Înșelăciune

Am cumpărat o piesa auto de la un vânzător olx,ne-am întâlnit,omul a garantat,a spus ca în caz de problema sa îl sun, dar surpriza, piesa nu funcționa și nici la telefon nu mai răspunde.Dacă merg la politie,pot rezolva ceva?
Puteti depune plangere penala pentru inselaciune dar nu prea merita sa deschideti proces care va dura mult si nu aveti ce castiga daca acea persoana este insolvabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat teapa pe olx Adriana_lascu Adriana_lascu Buna ziua. In urma cu o saptamana, am vazut pe Olx o pereche de tenisi. Am vb cu vanzatorul si pt a beneficia de transport gratuit, am ales sa depun banii in ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa cu un furnizor de piese auto de pe olx MEMETIUXEL MEMETIUXEL Am comandat la el o -panglica spirala ptr air bag la un Megane 2 , tipul mi-a spus ca a trimis-o NOUA si cu garantie in cutie , se cam eschiva la raspuns la ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat de pe olx un telefon care nu corespunde cu ce a fost pe site, iar vânzătorul dă vina pe curier. vreau să fac plângere penală, am șanse de câștig? MelindaT89 MelindaT89 Buna, Am achizitionat zilele trecute un telefon de pe Olx,dupa ce am vazut poze cu telefonul,am primit prin internet factura de achizitie,am fost asigurata ca ... (vezi toată discuția)