avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am luat teapa pe Olx
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am luat teapa pe Olx

Buna ziua.
In urma cu o saptamana, am vazut pe Olx o pereche de tenisi. Am vb cu vanzatorul si pt a beneficia de transport gratuit, am ales sa depun banii in cont. Zis si facut. Vineri a sosit si coletul in care erau 2 bluze si o pereche de pantofi, nu ceea ce comandasem. Coletul a venit cu numele altui expeditor nu celui caruia i-am depus banii. ( la depunere am specificat pt ce produs am facut plata ). Am incercat sa iau contactat telefonic cu vanzatorul, bineinteles nr inexistent. I-am lasat un mesaj pe olx in care i-am spus ca voi merge la politie. Din nou, nimic. Acum as vrea sa fac o plangere la politie, pe numele caruia am depus banii. Ce trebuie sa fac? Cum se procedeaza la politie? Se va rezolva ceva? Este suma infima, dar sunt banii mei, pe care asteptam altceva, in schimb are produse de produse cu sume imense, pe care nu cred ca le detine si vor fi si altii inselati. As vrea sa ii demonstrez ca nu asa se castiga banul. Astept raspunsuri.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:25, 22 Septembrie 2014
Cum se procedeaza la politie?

Redactati plangere in care detaliati succesiunea de evenimente,precizati discutiile cu vanzatorul-concret produsul pe care a-ti inteles sa il comandati si in final bunurile care au fost expediate
Subliniati aspectul referitor la diferenta intre persoana cu care a-ti discutat si acea precizata pe colet
Puteti merge la politie.
Se poate considera inselaciune.
Poate fi angajata raspunderea penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea prejudiciului inlatura raspunderea penala si cazierul judiciar? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Supun atentiei d-voastra cazul urmator: Am vandut pe site-ul de anunturi OLX un articol pentru copii - incaltaminte, pentru o suma f. mica. ... (vezi toată discuția)
Returnare produse comert online knight_ess knight_ess Am achizitionat o pereche de pantofi sport de la un comerciant de pe internet (nu de pe un site, cu formular de comanda si contract, ci dupa o discutie pe ... (vezi toată discuția)
In cat timp ar trebui sa primesc un raspuns la o plangere (pentru inselaciune)? Eli_Marina Eli_Marina Buna ziua. In urma unei \"tepe\" pe care am luat-o, in data de 6.05.2011, prin intermediul site-ului [editat] (am luat o teapa in sensul ca am comandat de la ... (vezi toată discuția)