Pesoana fizica , am de cativa ani un teren agricol dat in arenda din care obtin un venit anual foarte mic ( si suprafata terenului fiind foarte mica ) , am in acest caz obligatia de a depune Declaratia 600 ??? Multumesc pt ca imi veti raspunde
Locuiesc intr-un condominiu 100 % privat , cu 80 de apartamente . Se doreste de catre Comitet si Presedinte ( ca urmare a spargerii locuintei unuia dintre proprietari de la ultimul etaj al condominiului ) montarea de camere video in holul blocului, in cele doua lifturi existente si pe cele 4 paliere ( fiecare a cate 20 de apartamente ) . In ce conditii se poate face acest lucru , ce spune concret Legislatia actuala ( cea existenta pana in momentul acesta 2018 ) , daca suntem obligati si cine poate pune si cine permite a se pune presiune asupra proprietarilor pt a ne determina sa acceptam montarea camerelo ? suntem informati anticipat si verbal de catre membru din Comitet ca , daca ne vom opune la montarea camerelor, vom fi dati in judecata cu solicitarea de daune . Rog respectuos un raspuns cat mai explicit si scurt . Multumesc
Un proprietar din condominiu poate fi actionat in Instanta daca se opune sau nu-si da acordul scris pentru montarea de camere video , actionare formulata de catre Comitetul Asociatiei de proprietari si a unui anume proprietar , cerandu-mi-se daune ( nu stiu in ce sens ! ) in caz de spargere locuinta-e , acesta intamplandu-se si pentru faptul ca eu nu mi-am dat acordul pentru montare . Multumesc