avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 600 venit din arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 600 venit din arenda

Pesoana fizica , am de cativa ani un teren agricol dat in arenda din care obtin un venit anual foarte mic ( si suprafata terenului fiind foarte mica ) , am in acest caz obligatia de a depune Declaratia 600 ??? Multumesc pt ca imi veti raspunde
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Kolea41 , utilizator 16:12, 28 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU ,pentru ca obligatia de a retine impozitul din venitul dvs. o are arendasul ( persoana fizica sau juridica care lucreaza terenul si primeste subventia de la APIA). Impozitul retinut il declara in D.100 si numele dvs. cu CNP va apare in D205 pana la 28 februarie 2019. Pentru anul 2017 impozitul si numele dvs. trebuie sa apara in D.112 care se depune pana la 25 a lunii urmatoare in care s-a facut plata arendei.. //

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare venituri din arenda Aura Pop Aura Pop Buna ziua Sunt proprietar de teren si am dat in arenda unei societati suprafata de 1,29 ha , nivelul arendei fiind de 500 kg /pentru un ha ... (vezi toată discuția)
Impozitarea contractului de arenda Mihaita123 Mihaita123 In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)
Contract arenda PopaRadu PopaRadu Am arendat o suprafata de teren de 6 ha, iar in contract arendatorul a trecut o clauza prin care solicita pe langa plata arendei si subventia anuala pe ... (vezi toată discuția)