avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract arenda

Am arendat o suprafata de teren de 6 ha, iar in contract arendatorul a trecut o clauza prin care solicita pe langa plata arendei si subventia anuala pe suprafata.
E legala cererea lor de solicitare si a subventiei, sau se declara articolul nescris?
Cel mai recent răspuns: PopaRadu , utilizator 14:30, 16 Martie 2012
Cererea pentru obtinerea subventiei pe suprafata o depune arendasul la APIA pentru ca el exploateaza terenul, nu proprietarul.
Cerea pentru subventia pe suprafata am depus-o eu ca arendas, dar acum ca am primit-o, arendatorul mi-o cere in baza articolului din contract si ma ameninta cu rezilierea contractului in caz ca nu i-o dau lui. Contractul a fost facut pe ultima varianta a legii arendarii inaintea noului cod civil.
Ultima modificare: Vineri, 16 Martie 2012
PopaRadu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arenda reziliat. arendasul primeste in continuare subventia rolex rolex Un contract de arenda a fost reziliat iar notificarea s-a facut prin executorul judecatoresc conform clauzelor contractuale. Desi Primaria la care este arondat ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)
Cum reziliez contractul de arenda? mikebony mikebony Subiect: Reziliere contract arendare Buna ziua stimabililor, In 20.09.2012 am incheiat un contract de arenda pe o perioada de doi ani, acest contract ... (vezi toată discuția)