avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate IoanAlbu1

Activitate IoanAlbu1

Salut,
In 2019 s-a schimbat codul administrativ, iar in noul cod specifica ca un consilier local isi poate primi indemnizatia de consilier local doar daca are o sedinta de comisie de specialitate si o sedinta ordinara.
Cei din aparatul de specialitate al primarului nu au verificat noul cod administrativ, iar noi consilierii am primit indemnizatiile de pe vechiul cod, adica daca aveam doar o sedinta de comisie primeam 300 lei, daca aveam doar sedinta ordinara primeam la fel 300 lei.
Acum si-au dat seama ca s-a gresit si ne-au facut oprire pe indemnizatie.
Este legal cum procedeaza si daca nu este legal, care sunt pasii pt a se face dreptate?
Multumesc!
Buna seara,
Daca doua partide fuzioneaza, iar cel la care eu sunt membru si ales local, este absorbit de celalalt, pot devenii independent fara a imi pierde calitatea de ales local?

Mulțumesc!
Am cumparat vaucherul. La dosar imi trebuie certificat fiscal pe numele meu cum ca nu am datorie la bugetul local.
Distinsele doamne de la taxe si impozite mi-au zis ca nu imi poate elibera acest certificat pt ca eu nu platesc nici o taxa sau impozit la primare pt ca nu am nimic pe numele meu, nici macar o amenda ca sa fiu contribuabil.
Buna ziua,
Am nevoie de un certificat fiscal de la taxe si impozite de la primaria Maneciu jud Prahova. Mentionez ca este pt achizitionarea unui autoturism prin programul rabla. Vaucherul l-am luat de la reprezentanta.
Doamnele de la primarie nu au vrut sa imi dea pe motiv ca nu sunt trecut cu nici un bun in rol si ca nu au voie sa elibereze certificate fiscale daca nu am nimic pe numele meu.
Care este legea care spune ca sunt obligate sa imi dea acest certificat?
Multumesc!
Buna ziua,
Lucrez intr.o unitate de alimentație publică, ca inginer tehnolog.
Acum o lună s.a pierdut un aparat cu care se iau probe microbiologice.
Eu am fost schimbul 2 si am luat probe de pe o masina ca sa dau drumul la producție, totul ok până aici.
A doua zi cand vin la munca tot la schimbul 2 șefa mea si colegele care le schimb m.au intrebat daca stiu ceva despre aparat. Eu le.am zis ca l.am avut si am luat probe cu el si s.a văzut si pe camera. Dar pe mine nu m.a anunțat nimeni nici de la schimbul 3 nici la 1.
Acum s.a aruncat vina asupra mea si mi.a facut referat ca eu l.am pierdut.
Mâine sunt chemat la juristul firmei.
Cum ar trebui sa procedez pentru a.mi demonstra nevinovăția si sa nu ma sancționeze la salariu.
Multumesc!