Buna ziua,
Am nevoie de un certificat fiscal de la taxe si impozite de la primaria Maneciu jud Prahova. Mentionez ca este pt achizitionarea unui autoturism prin programul rabla. Vaucherul l-am luat de la reprezentanta.
Doamnele de la primarie nu au vrut sa imi dea pe motiv ca nu sunt trecut cu nici un bun in rol si ca nu au voie sa elibereze certificate fiscale daca nu am nimic pe numele meu.
Care este legea care spune ca sunt obligate sa imi dea acest certificat?
Multumesc!
Am cumparat vaucherul. La dosar imi trebuie certificat fiscal pe numele meu cum ca nu am datorie la bugetul local.
Distinsele doamne de la taxe si impozite mi-au zis ca nu imi poate elibera acest certificat pt ca eu nu platesc nici o taxa sau impozit la primare pt ca nu am nimic pe numele meu, nici macar o amenda ca sa fiu contribuabil.
Certificat fiscal
ramonateamo
buna.vreau sa dau masina la programul rabla si eu sunt maritata dar stau la parinti mei si de la primarie nu vor sa imi elibereze certificatul fiscal pina nu ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal
LarisaBuse
Buna seara! Am nevoie de putin ajutor, va rog frumos! Eu am facut cadastrul la casa din nou, deoarece de la primarie,acum multi ani am primit doar planul de ... (vezi toată discuția)