avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referat la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referat la locul de munca

Buna ziua,
Lucrez intr.o unitate de alimentație publică, ca inginer tehnolog.
Acum o lună s.a pierdut un aparat cu care se iau probe microbiologice.
Eu am fost schimbul 2 si am luat probe de pe o masina ca sa dau drumul la producție, totul ok până aici.
A doua zi cand vin la munca tot la schimbul 2 șefa mea si colegele care le schimb m.au intrebat daca stiu ceva despre aparat. Eu le.am zis ca l.am avut si am luat probe cu el si s.a văzut si pe camera. Dar pe mine nu m.a anunțat nimeni nici de la schimbul 3 nici la 1.
Acum s.a aruncat vina asupra mea si mi.a facut referat ca eu l.am pierdut.
Mâine sunt chemat la juristul firmei.
Cum ar trebui sa procedez pentru a.mi demonstra nevinovăția si sa nu ma sancționeze la salariu.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 11 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu înregistrarea de pe camera video va puteți disculpa de acea acuzație

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eram cu bicicleta în trafic când am fost lovit intenționat de un șofer, care apoi a fugit de la locul accidentului. ce mă sfătuiți să fac? Iustinescu Iustinescu Buna seara. Tocmai ce am ajuns acasa dupa ce am fost lovit intentionat in trafic de un sofer, eu circuland regulamentar. Eu ma aflam cu bicicleta pe partea ... (vezi toată discuția)
Incident în trafic soluționat dubios. am șanse dacă fac plângere contravențională? ionut.boala ionut.boala Zilele trecute am fost implicat intr-un accident rutier minor fara victime. Eu ma deplasam pe prima banda,si brusc mi.a aparut in fata un autoturism. Am franat ... (vezi toată discuția)
Acuzatie nedreapta de furt alexandry alexandry Ma poate sfatui si pe mine cineva in cazul meu? Locuiesc in chirie cu alti 3 chiriasi iar unul din chiriasi si.a lasat banii de chirie in bucatarie anuntandune ... (vezi toată discuția)