avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie nedreapta de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie nedreapta de furt

Ma poate sfatui si pe mine cineva in cazul meu? Locuiesc in chirie cu alti 3 chiriasi iar unul din chiriasi si.a lasat banii de chirie in bucatarie anuntandune pe toti ceilalti ca banii lui se alla in bucatarie.au stat acolo aproximativ cateva zile (nu ne.am dat seama niciunu cum ca banii ar fi disparut) iar proprietar ul casei ne.a dat SMS la toti ca vine sa ridice banii.eu fiind mai tot timpul acasa (iar niciodata nu mi s.a mai intamplat un asemenea incident) m.am apucat sa fac in bucatarie curat ca de obicei (mai ales stiind ca vine si proprietarul sa ridice banii) si am observat ca chiria celulalt coleg al meu nu mai era in locul unde o lasase (pe cuptorul cu microunde) iar cum el scrisese in msj pe watapp ca chiria lui e acolo am luat tel si i.am dat SMS in care l.am spus ca a zis ca chiria lui a zis ca e aici dar eu nu o mai vad (m.am gandit ca poate n.am citit eu bn SMS si l.am citit din nou apoi el mi.a confirmat ca banii lui sunt inca in bucatarie) ca i.a vazut in ziua in care plecase de acasa ...apoi dupa mai multe discutii a reiesit cum ca eu fiind singura in casa in ziua respectiva eu am luat banii(ceilati colegi zi cand ca ei n.au mai vazut banii de vreo cateva zile)...apoi s.s.a razgandit si baiatu cu pricina a zis ca nu stie sigur daca i.a vazut banii in ziua respectiva sau daca a fost in ziua anteriore ...dupa mai multe discutii intre noi si proprietar baiatu cu pricina a hotarat sa puna din nou banii pt chirie zicand ca asta si facand multe glume proaste pe seama banilor si totodata invinuinduma pe mine.mentionez ca eu sunt plecata in afara tarii mai precis in italia iar cum italienii unii din ei sunt resisti prima persoana care a fost acuzata am fost eu .ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi pt a.mi demonstra cat de cat nevinovatia? Multumesc frumos?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:02, 25 Ianuarie 2015
Persoana care va acuza trebuie sa demonstreze ca banii erau acolo..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum evacuez chiriasi rau platnic stefanescu78 stefanescu78 Am inchiriat pe o perioada de 6 luni la un cetatean fara casa , ma mintit ca vrea sa puna birouri si ca are firma de camioane , nu am luat garantie pentru ca ... (vezi toată discuția)
Urgent : posibile probleme cu proprietarul apartamentului in care stau cu chirie /refuz de returant garantia elena25500 elena25500 Buna ziua , Am nevoie urgenta de asistenta ..in cazul in care se ajunge la ce nu mi-as dori (si anume, sa apelez la un avocat)vreau sa stiu care imi sunt ... (vezi toată discuția)
Inselatorie chirie ancaiftode ancaiftode Zilele trecute am fost tepuita de o doamna care s-a dat drept proprietara unui apartament. I-am achitat chiria pe 2 luni avans si s-a facut disparuta; apoi am ... (vezi toată discuția)