Buna ziua
Masina este proprietate personală . Cu ce pot dovedi ca locuiesc acolo nu inteleg nici eu... Adresa din CI este acolo si asa este si masina.
Despre pile ce sa zic...asa merg treburile in România...
Președintele Asociației de Proprietari a blocului unde locuiesc , pentru a obține locul de parcare , a sesizat din partea Asociației ADP cum ca eu nu mai locuiesc de fapt in acel bloc. Precizez ca in ultima perioada am stat mai mult pe la fratele meu deoarece are bene mic. Dețin masina personală , am plătit taxa anuală de parcare si sunt înregistrată la cotele de întreținere . Cei de la ADP i-au dat locul meu de parcare si mi-au cerut pentru a soluționa situația sa demonstrez ca locuiesc in bloc. Chitanțele de întreținere depuse deja nu sunt suficiente. Ce sa fac? Nu este un abuz al Președintelui Asociației ?
Președintele Asociației de proprietari a blocului in care locuiesc , pentru a obține locul de parcare, a depus la ADP o sesizare in care menționează ca nu mai locuiesc de fapt in acel bloc. Precizez ca sunt înregistrată la cotele de întreținere. De asemenea uneori rămân la fratele meu peste noapte, mai des in ultimul timp, acesta având copil mic. Dețin masina proprietate personală înregistrată la ADP si am plătit taxa anuală de parcare. In baza acestei sesizări a Asociației Președintele a primit locul meu de parcare. Cei de la ADP mi-au cerut sa demonstrez ca locuiesc acolo, chitanțele de întreținere nefiind de ajuns. Ce documente sa duc? Nu este un abuz?