avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Președintele asociației de proprietari a obținut ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Președintele asociației de proprietari a obținut locul meu de parcare. Cum dovedesc că locuiesc efectiv la acea adresă?

Președintele Asociației de Proprietari a blocului unde locuiesc , pentru a obține locul de parcare , a sesizat din partea Asociației ADP cum ca eu nu mai locuiesc de fapt in acel bloc. Precizez ca in ultima perioada am stat mai mult pe la fratele meu deoarece are bene mic. Dețin masina personală , am plătit taxa anuală de parcare si sunt înregistrată la cotele de întreținere . Cei de la ADP i-au dat locul meu de parcare si mi-au cerut pentru a soluționa situația sa demonstrez ca locuiesc in bloc. Chitanțele de întreținere depuse deja nu sunt suficiente. Ce sa fac? Nu este un abuz al Președintelui Asociației ?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:26, 12 Decembrie 2017
Pentru a obtine loc de parcare trebuie depusa copia certificatului de inmatriculare.
Ce documente v-au fost solicitate sa prezentati suplimentar fata de chitantele de plata a intretinerii?
Pana sa locuiti temporar la fratele dvs. cu ce ati dovedit ca locuiti la adresa respectiva?
Parerea mea este ca masina nu este inregistrata la adresa respectiva.
Aveti adresa de domiciliu in CI unde aveti si locul de parcare?
In mod evident presedintele are ceva pile la adp de a reusit sa va inlature si sa obtina locul de parcare.
Ati putea face o sesizare la primarie pentru abuz.
cyan, moderator
Buna ziua
Masina este proprietate personală . Cu ce pot dovedi ca locuiesc acolo nu inteleg nici eu... Adresa din CI este acolo si asa este si masina.
Despre pile ce sa zic...asa merg treburile in România...
In mod normal trebuia sa va ceara certificatul de inmatriculare, nu vi l-a cerut? nu l-ati depus in copie odata cu chitantele?
cyan, moderator
Am depus copie dupa chitanțe de la întreținere, impreuna cu talonul mașinii si cartea vehiculului si copie CI.
Si atunci ce dovezi mai vor? Adevetinta de la asociatie? Nu le-ati cerut explicatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum demonstrezi ca locuiești la o anumită adresa? AliceT AliceT Stimați Domni/Doamne Președintele Asociației de proprietari a blocului in care locuiesc , pentru a obține locul de parcare, a depus la ADP o sesizare in ... (vezi toată discuția)
Cerere loc de parcare sector 2 Mihai1491 Mihai1491 Bună ziua, Locuiesc in Sectorul 2 București si mi-a fost atribuit un loc de parcare am nevoie de o cerere prin care președintele asociației de proprietari ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am parcarea la bloc platita pana la sfarsitul anului ... os777 os777 Buna ziua , am parcarea la bloc platita pana la sfarsitul anului 2021 (platita la administratia financiara sector 2 , sunt paropietar in acte al adresa ... (vezi toată discuția)