Președintele Asociației de Proprietari a blocului unde locuiesc , pentru a obține locul de parcare , a sesizat din partea Asociației ADP cum ca eu nu mai locuiesc de fapt in acel bloc. Precizez ca in ultima perioada am stat mai mult pe la fratele meu deoarece are bene mic. Dețin masina personală , am plătit taxa anuală de parcare si sunt înregistrată la cotele de întreținere . Cei de la ADP i-au dat locul meu de parcare si mi-au cerut pentru a soluționa situația sa demonstrez ca locuiesc in bloc. Chitanțele de întreținere depuse deja nu sunt suficiente. Ce sa fac? Nu este un abuz al Președintelui Asociației ?
Pentru a obtine loc de parcare trebuie depusa copia certificatului de inmatriculare.
Ce documente v-au fost solicitate sa prezentati suplimentar fata de chitantele de plata a intretinerii?
Pana sa locuiti temporar la fratele dvs. cu ce ati dovedit ca locuiti la adresa respectiva?
Parerea mea este ca masina nu este inregistrata la adresa respectiva.
Aveti adresa de domiciliu in CI unde aveti si locul de parcare?
In mod evident presedintele are ceva pile la adp de a reusit sa va inlature si sa obtina locul de parcare.
Ati putea face o sesizare la primarie pentru abuz.
Buna ziua
Masina este proprietate personală . Cu ce pot dovedi ca locuiesc acolo nu inteleg nici eu... Adresa din CI este acolo si asa este si masina.
Despre pile ce sa zic...asa merg treburile in România...