avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum demonstrezi ca locuiești la o anumită adresa?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum demonstrezi ca locuiești la o anumită adresa?

Stimați Domni/Doamne

Președintele Asociației de proprietari a blocului in care locuiesc , pentru a obține locul de parcare, a depus la ADP o sesizare in care menționează ca nu mai locuiesc de fapt in acel bloc. Precizez ca sunt înregistrată la cotele de întreținere. De asemenea uneori rămân la fratele meu peste noapte, mai des in ultimul timp, acesta având copil mic. Dețin masina proprietate personală înregistrată la ADP si am plătit taxa anuală de parcare. In baza acestei sesizări a Asociației Președintele a primit locul meu de parcare. Cei de la ADP mi-au cerut sa demonstrez ca locuiesc acolo, chitanțele de întreținere nefiind de ajuns. Ce documente sa duc? Nu este un abuz?

Multumesc
Tinta Alice
alicetinta@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: ContSters443083 , utilizator 10:10, 12 Decembrie 2017
Un contract de comodat încheiat cu fratele dvs... drept de folosință gratuită pentru o cameră din imobil. Îl poate atesta un avocat.
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
ContSters443083, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Președintele asociației de proprietari a obținut locul meu de parcare. cum dovedesc că locuiesc efectiv la acea adresă? AliceT AliceT Președintele Asociației de Proprietari a blocului unde locuiesc , pentru a obține locul de parcare , a sesizat din partea Asociației ADP cum ca eu nu mai ... (vezi toată discuția)
Solicitare asociatia de proprietari mihai.nutzy1995@yahoo.com mihai.nutzy1995@yahoo.com Am solicitat printr o cerere tip de la Adp sector 2 bucuresti pt un loc de parcare sa ateste ca locuiesc la adresa din imobilul care apartine de AP si dna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am parcarea la bloc platita pana la sfarsitul anului ... os777 os777 Buna ziua , am parcarea la bloc platita pana la sfarsitul anului 2021 (platita la administratia financiara sector 2 , sunt paropietar in acte al adresa ... (vezi toată discuția)