Buna ziua , am parcarea la bloc platita pana la sfarsitul anului 2021 (platita la administratia financiara sector 2 , sunt paropietar in acte al adresa apartamentului , am masina pe rol la adresa apartamentului (locuiesc fizic doar 8-10 zile pe luna asta pt ca am un Contract de Intretinere batran 80 ani mama mea in celalalt timp locuiesc si la sotie (din motivul acesta nu sunt trecut la intretinere si tot pe motivul ca nu sunt trecut la intretinere Presedintele blocului a facilitat altcuiva o cerere catre ADP precum ca nu mai locuiesc acolo ....in situatia asta ADP a luat act de ce a scris presedintele si in urma cu doua luni parcarea me a fost redistribuita altui vecin ....ADP-UL Trebuia sa ma instiinteze la Imobil si nu a facuto ....au zis ca au luat de baza ce a zis Presedintele . Cum pot sa obtin din nou locul de parcare ? cu cele 10 zile locuite in regulamentul de ordine interioara al asociatie nu trebuie sa fiu trecut la intretinere decat daca locuiesc peste 15 zile(cred ca asta este si ofulll Presedintelui cu care nu sunt in relatii bune. Mentionez ca la adrsa locuintei am si sediul la Societatea Comerciala pe care o adninistrez . Cu toate astea ADP au anulat contractul meu si la pus in posesie cu un alt contract pe vecinu. Mentionez ca :adresa mea din C.I. este aceiasi , propietar ,
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Situatia mentionata reorezinta un abuz din partea inspectorilor ADP care pentru a asigura fonduri la bugetul local au acceptat relocarea locului dv de parcare fara verificare temeinica
Incercati audienta la sef serviciu pentru a detalia situatia
Succes !
Reziliere parcare
eliaroman
Buna ziua,
Am achizitionat un apartament in 20.12.2016. Proprietarul are parcarea platita pana in decembrie 2016. Acum cand am fost la ADP sa preluam locul ... (vezi toată discuția)