avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Activitate Dialogsl83

Activitate Dialogsl83

Răspuns la discuția Buna seara- custodie exclusiva
Mă iertați că va retin cu problemele mele dar țin să precizez că eu am deschis procesele primul fiind in 2014 si am avut custodia comuna iar cel din 2017 am primit custodia exclusiva in aceasta perioada el a fost arestat din anul 2013 până în 2015 pt furt calificat după aproximativ 3 luni iar a fost arestat în Austria din 2015 până în 2017 eu martori am avut dar au fost amenințați de carte acesta și acum nu mai am absolut nimic pentru a demonstra sau a adăuga în apărarea mea nu știu ce să fac mai departe . Sunt blocată că nu știu pe ce cai as putea sa axat eu
Răspuns la discuția Buna seara- custodie exclusiva
Nu știu ce a declarat el și pe ce bază a făcut el recurs că el este recidivist și nu are loc de muncă iar unde el locuiește nu este a lui personală și acea clădire va urma să fie demolată . Unde as putea sa vad cele declarate de el , la arhiva tribunalului sau in altă parte . Recursul va fi la Timișoara nu știu cand că nu am fost înștiințată in niciun fel
Va mulțumesc
As dori sa știu ce ar trebui să fac in situația mea , am câștigat procesul intentat pentru custodia exclusiva pentru copiii și tatăl copiilor a făcut recurs deoarece nu accepta acesta sentința , sincer eu doresc nimic de la el doar să îmi iau copii cu mine in Germania sa le pot oferi un viitor mai bun și să mă bucur de ei și nu doresc sa îi las nici în grija cuiva căci vor suferi și ei . Va rog frumos daca se poate să mă sfătuiți . Cu stima și respect va mulțumesc tuturor
Buna ziua stimate/ți doamne/domnii avocații .am o rugăminte la dumneavoastră dacă se poate. Am avut un proces de curând pentru custodia exclusiva pe care am și obținut o recent și eu am declarat că tatăl copiilor abuza sexual de mine când dormeam acest lucru eu îl consider un viol repetat. Am mai declarat exact cea ce el personal mi a zis că ar fi transportat droguri și persoane din Siria pentru care a fost arestat în Austria pentru trafic de persoane cred . Pot fi acuzată pentru mărturie mincinoasă daca nu am dovezi pentru cea ce el personal mi a zis. Tot tatăl copiilor a mai zis că nu este de mulțumit cum a fost judecat și
că nu i sa dat un alt termen de judecata deoarece el urma să se elibereze pe 26 noiembrie anul acesta și eu am avut pe 23 noiembrie ultima înfățișare la proces , a zis că o va da în judecată pe doamna judecător și pe avocatul meu și pe mine pentru cele menționate mai sus Cu stima și respect va doresc o zi binecuvântată și frumoasă