avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot fi acuzată pentru mărturie mincinoasă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot fi acuzată pentru mărturie mincinoasă

Buna ziua stimate/ți doamne/domnii avocații .am o rugăminte la dumneavoastră dacă se poate. Am avut un proces de curând pentru custodia exclusiva pe care am și obținut o recent și eu am declarat că tatăl copiilor abuza sexual de mine când dormeam acest lucru eu îl consider un viol repetat. Am mai declarat exact cea ce el personal mi a zis că ar fi transportat droguri și persoane din Siria pentru care a fost arestat în Austria pentru trafic de persoane cred . Pot fi acuzată pentru mărturie mincinoasă daca nu am dovezi pentru cea ce el personal mi a zis. Tot tatăl copiilor a mai zis că nu este de mulțumit cum a fost judecat și
că nu i sa dat un alt termen de judecata deoarece el urma să se elibereze pe 26 noiembrie anul acesta și eu am avut pe 23 noiembrie ultima înfățișare la proces , a zis că o va da în judecată pe doamna judecător și pe avocatul meu și pe mine pentru cele menționate mai sus Cu stima și respect va doresc o zi binecuvântată și frumoasă
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:03, 13 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de marturie mincinoasa prevazuta de art.273 NCP,deoarece se refera la "fapta martorului"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat si martor mincinos cotoilauraligia cotoilauraligia Bună ziua, am să relatez cât mai pe scurt posibil ce mi se întâmplă. Sunt moștenitoarea nudei proprietăți al unui imobil.Bunica are drept de uzufruct ... (vezi toată discuția)
Se pedepsete marturia mincinoasa conform art 273 ncp? fanusteff fanusteff buna dimi am fost implicat intr-un proces pt ordin de protectie care a fost respins ca fiind nefondat soacra a fost citata ca martor si a facut ... (vezi toată discuția)
Retragerea marturiei mincinoase in proces civil iuliandum iuliandum Este posibila retragerea marturiei data in cazul unui proces civil? Care este procedura si in baza carui articol din Codul civil sau Codul de procedura civila ... (vezi toată discuția)